skip to Main Content

Onko tässä sinun kotisi?

– Uusia paritaloasuntoja Vantaalle Lapinkylään –

PARITALO
Vantaa, Lapinkylä

Runkokuja 7b A ja B, 01730 Vantaa
Omistusmuoto: Omistusasunto
Huoneisto: 4h + k + khh + s + var
Asuintilojen pinta-ala: 99,0 m²
Kokonaispinta-ala: 99,0 m²
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi: 2019 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi: 2019

Rakennamme kaksi uutta asuntoa idylliselle Koivupään asuinalueelle, Suur-Kivistöön.

Rakennuskohde on yhden paritalon muodostama tyylikäs kokonaisuus. Tonttiosuudet ja vastuut jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

Tilojensa puolesta nämä kodit sopivat erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheille. Pohjaratkaisu tarjoaa monipuolisuutta ja paljon säilytystilaa. Arkea helpottamassa ja asumismukavuutta ovat lisäämässä mm. kaksi suihkua wc:tä. Alakerran suuremman makuuhuoneen yhteydessä on ikkunallinen vaate/varastohuone, joka taipuu näppärästi esimerkiksi lasten- tai työhuoneeksi. Käynti tähän huoneeseen on mahdollista muokata myös eteisen puolelta rappusten alta, joka lisää tilan käyttömahdollisuuksia. Kodin keskipisteen muodostaa avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä, jossa korkeat maisemaikkunat sekä käynti lännen suuntaiselle terassille/takapihalle.

Tämän kodin rakenteissa on kiinnitetty erityistä huomiota muovin käytön vähentämiseen. Seinä- ja yläpohjarakenteissa käytetään luonnonmukaista ja hengittävää puukuitueristettä kangasvahvisteisella ilmansululla, muovin ja mineraalivillan sijaan. Laadukkaat kiintokalusteet ovat Puustellin ja ikkunat Skaalan valikoimasta. Eteisessä sekä märkätiloissa on nykyaikainen ja energiatehokas ledvalaistus. Perustustapana on luotettava tuulettuva betoninen alapohjarakenne.

Pintamateriaaleihin, varusteluun ja ratkaisuihin on vielä mahdollista päästä vaikuttamaan. Kysy lisää!

Rakennusprojekti on juuri käynnistynyt – arvioitu valmistuminen on alkuvuodesta 2019.

Koivupää on erittäin rauhallinen pientaloalue, josta on Kivistön alueen kehittyviin palveluihin matkaa noin 2 km. Kanniston koululle noin 1,4 km ja Kivistön asemalle noin 2,5 km.

img6734570060395189680

Olemme asuneet itsekin rakentamissamme taloissa. Näin tiedämme, miten erilaiset ratkaisut suunnittelu- ja rakennusvaiheessa vaikuttavat asumisviihtyvyyteen. Vuosien varrella hankittuun tietoon ja kokemukseen pohjaamme osaamisemme rakentaaksemme sinulle kodin, jossa voit perheesi kanssa hyvin.

Varmista, että
elämäsi suurin hankinta
on paras hankintasi

pylvanen_logo

Rakentaminen ja myynti
Henrik Pylvänen
050 491 4866
henrik (at) pylvanen.fi

Rakentaminen ja laskutus
Anssi Pylvänen
050 434 0535
anssi (at) pylvanen.fi

Enemmän kuin rakentaja

Back To Top