Skip to content

Tapamme toimia

– Avoimuus – Ympäristöystävällisyys – Huolellisuus –

Talonrakentajan ammatissa on eräs meille tärkeä erityispiirre. Meillä on vain kourallinen asiakkaita samaan aikaan. Ehdimme kohdata ja olla aidosti läsnä jokaiselle perheelle, jolle rakennamme koteja.

Avoimuus

Teknologian kehittyminen on repinyt alalla kuin alalla auki vanhoja aikansa eläneitä jäykkiä rakenteita lisäten avoimuutta sekä toiminnan läpinäkyvyyttä. Sama pätee myös rakennusalaan tuoden asiakasta lähemmäksi rakentajaa talonrakennusvaiheessa.

Palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin ja avoimemmin, olemme ottaneet nykyaikaisen teknologian hyödyntämisen osaksi toimintaamme. Saat projektin etenemisestä tarvittaessa kuvia jopa reaaliajassa Whatsappin kautta. Näin tiedät, miten rakentaminen etenee ja voit nukkua yösi levollisin mielin.

Ympäristöystävällisyys

Kauniin planeettamme resurssit ovat rajalliset. Toimintamme ydinarvona on rakentaa koteja ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Jokainen talo rakennetaan samalla huolellisuudella

Yksi tekijä yhdistää kaikkia noin vuosikymmenen aikana rakentamiamme taloja: meille ei ole merkitystä, rakennammeko asiakkaallemme vai itsellemme, sillä jokainen talo rakennetaan samalla huolellisuudella.

Pitkässä juoksussa maine on talonrakentajan tärkein työkalu ja meille on kunnia-asia ylläpitää hyvää mainetta asiakkaidemme keskuudessa.

Monesti kuulee sanottavan, että rakennusliikkelle on tärkeintä tyytyväinen asiakas. Meidän toimintaamme ohjaa tavoite, jonka mukaan voimme kohdata asiakkaamme vielä 10 vuodenkin jälkeen kiitollisena ja tyytyväisenä yhteistyöstä kanssamme.

pylvanen_slider_2
img4201035573970857025

Rakennamme kotisi välttäen mahdollisimman pitkälle muovien käyttöä, perinnerakentamista kunnioittaen. Kun vuosikymmenien saatossa toimivaksi osoittautunut perinnerakentaminen kohtaa nykyaikaisen tietäymyksen ja teknologian kanssa, syntyy taloja, joista voit nauttia perheesi kanssa turvallisesti vielä kymmenien vuosien kuluttua. Jokaisella aistillasi.

Varmista, että
elämäsi suurin hankinta
on paras hankintasi

pylvanen_logo

Rakentaminen ja myynti
Henrik Pylvänen
050 491 4866
henrik (at) pylvanen.fi

Rakentaminen ja laskutus
Anssi Pylvänen
050 434 0535
anssi (at) pylvanen.fi

Enemmän kuin rakentaja

Back To Top